Eenmalige bezichtiging nieuw Eden hotel

Eenmalige bezichtiging nieuw Eden hotel

Het nieuwe Eden Parc Hotel in Amsterdam stelt op zondag 27 juni eenmalig haar deuren open voor publiek. Het hotel wordt momenteel gerealiseerd in het voormalig Burgerziekenhuis aan de Linnaeusstraat in Amsterdam nabij het Oosterpark.

De deuren gaan open op zondag 27 juni in het kader van de jaarlijkse dag van de architectuur. In Amsterdam kan publiek in totaal zestien panden bekijken die normaal niet openbaar toegangkelijk zijn. Het gaat om historische gebouwen die een andere functie krijgen of hebben gekregen.

Het negentiende eeuwse Burgerziekenhuis wordt momenteel volledig verbouwd en omgevormd tot hotel. Onder leiding van een gids worden de bezoekers van het toekomstige Eden Parc hotel ingelicht over de geschiedenis van het gebouw en de toekomstige functie ervan.

Het Eden Parc hotel wordt na de opening in de loop van 2011 geleid door Jan Willem 't Hooft, de huidige manager van het Eden Hotel in Zutphen.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.