nieuws

Eenmalige bezichtiging nieuw Eden hotel

Hotel

Het nieuwe Eden Parc Hotel in Amsterdam stelt op zondag 27 juni eenmalig haar deuren open voor publiek. Het hotel wordt momenteel gerealiseerd in het voormalig Burgerziekenhuis aan de Linnaeusstraat in Amsterdam nabij het Oosterpark.

Eenmalige bezichtiging nieuw Eden hotel

De deuren gaan open op zondag 27 juni in het kader van de jaarlijkse dag van de architectuur. In Amsterdam kan publiek in totaal zestien panden bekijken die normaal niet openbaar toegangkelijk zijn. Het gaat om historische gebouwen die een andere functie krijgen of hebben gekregen.

Het negentiende eeuwse Burgerziekenhuis wordt momenteel volledig verbouwd en omgevormd tot hotel. Onder leiding van een gids worden de bezoekers van het toekomstige Eden Parc hotel ingelicht over de geschiedenis van het gebouw en de toekomstige functie ervan.

Het Eden Parc hotel wordt na de opening in de loop van 2011 geleid door Jan Willem ’t Hooft, de huidige manager van het Eden Hotel in Zutphen.