nieuws

‘EK-hotel Oranje is stoffig

Hotel

Het hotel waar de voetballers van het Nederlands elftal tijdens het komende Europees Kampioenschap verblijven, is een stuk minder aantrekkelijk dan aanvankelijk werd gedacht. Althans, dat zegt een inspecteur die het hotel heeft bezocht.

‘EK-hotel Oranje is stoffig

Het Algemeen Dagblad stuurde een inspecteur naar Beau Rivage Palace in het Zwitserse Lausanne om te kijken wat de spelers krijgen voor een kamer à 450 euro per overnachting.

De inspecteur spreekt van een stoffig hotel qua imago. Daarnaast blijkt een lichtknopje van de badkamer van een van de geïnspecteerde Deluxe kamers uit de muur te vallen. Ook zien de gobelins boven de bedden eruit ‘alsof ze nodig eens moeten worden uitgeklopt’.

De AD-inspecteur stelt dat het jammer is dat de busreis van Beau Rivage Palace naar Bern, waar Oranje drie poulewedstrijden speelt, meer dan een uur duurt. En dat terwijl er in Bern heel wat hippere hotels zijn.

Reageer op dit artikel