nieuws

Franse onderscheiding voor Camille Oostwegel

Hotel

Camille Oostwegel eigenaar van Chateau Hotels & Restaurants heeft een belangrijke Franse onderscheiding gekregen. Oostwegel werd beloond met deze speld omdat hij actief werkt aan het versterken van de banden tussen Nederland en Frankrijk.

Franse onderscheiding voor Camille Oostwegel

Hotelondernemer Oostwegel is sinds de zomer van 2002 honorair consul van Frankrijk in Maastricht. Daarnaast kreeg hij de onderscheiding voor zijn persoonlijke verdiensten.

Chateau St. Gerlach

De onderscheiding die hij maandag 26 september heeft gekregen heet officieel ‘Officier dans l’Ordre National du Mérite. Oostwegel kreeg deze uitgereikt door de Franse ambassadeur Pierre Ménat tijdens een bijeenkomst bij zijn eigen Chateau St. Gerlach in Valkenburg.

Reageer op dit artikel