nieuws

Hotel heeft peperdure kerstboom van 8 mln euro

Hotel

Het Emirates Palace Hotel in Abu Dhabi heeft spijt van het volhangen van hun kerstboom met peperdure spullen. Door gouden horloges en diamanten in de boom te hangen is de geschatte waarde van de kerstboom in het hotel ruim 8 miljoen euro.

Hotel heeft peperdure kerstboom van 8 mln euro

Vorige week liet het hotel met trots weten de duurste kerstboom ter wereld te hebben. Een juwelierszaak in het hotel tuigde de boom zo op dat de totale waarde door diamanten en horloges op meer dan 8 miljoen euro wordt geschat.

Over ter wereld werd gesproken over de peperdure kerstboom. Dat deed het management van het hotel besluiten om zondag een persbericht uit te zenden. Daarin laat het hotel weten spijt te betuigen van de overdaad en dit niet gepast te vinden bij de ‘professionele normen’ van het Emirates Palace Hotel.

Reageer op dit artikel