nieuws

Hotel in voormalige school Delfzijl

Hotel

Horeca-ondernemer Peter van Campenhout wil de voormalige Singelschool in Delfzijl ombouwen tot een hotel met twintig kamers.

Hotel in voormalige school Delfzijl

Hij heeft het pand samen met een investeerder gekocht. Van Campenhout, tevens eigenaar van café ’t Lokaal in Delfzijl, hoopt dat het hotel begin volgend jaar klaar is om de eerste gast te ontvangen, meldt Dagblad van het Noorden.

De ondernemer heeft het pand gekocht, omdat hij verwacht dat er de komende jaren veel vraag komt naar hotelkamers. Hij verwijst onder meer naar de bouw van de energiecentrales in de Eemshaven en de plannen voor de vestiging van een groot Chinees bedrijf in de havenplaats.

Van Campenhout verwacht tevens dat de komst van Zeehondencrèche Lenie ’t Hart naar Delfzijl klanten oplevert. De opvang heeft verregaande plannen om van Pieterburen naar Delfzijl te verhuizen.

Reageer op dit artikel