nieuws

Hotel ‘Spurs’ treft geen blaam

Hotel

Het Marriott Hotel in het Britse Canary Wharf treft geen blaam in de zaak rond de ziek geworden voetballers van Tottenham Hotspur. De spelers van de ‘Spurs’ zijn niet ziek geworden door een voedselvergiftiging op gelopen in het hotel, maar door een virus.

Hotel ‘Spurs’ treft geen blaam

Dat blijkt uit onderzoek van de Britse publieke gezondheidszorg HPA. Daags voor het cruciale duel van Tottenham Hotspur tegen West Ham United aten de spelers lasagne in restaurant The Curve in het Marriott Hotel. Een groot deel van de spelers werd ziek en stond de volgende dag niet optimaal geprepareerd op het veld.

Tottenham Hotspur verloor en liep daardoor plaatsing voor de voorronde van de lucratieve Champions League mis. De clubleiding wees de lasagne aan als boosdoener en dreigde het hotel met een miljoenenclaim door de misgelopen plaatsing van de Champions League.

De Britse politie viel het hotel binnen en nam resten van de omstreden lasagne in beslag voor nader onderzoek. Naar nu blijkt, was de lasagne prima in orde en zijn de spelers ziek geworden door een virus.

Reageer op dit artikel