nieuws

Hotelgast krijgt camera van Eden American

Hotel

Het Amsterdamse Eden hotel American aan het Leidseplein vernoemt een suite naar fotograaf Govert De Roos. Gasten die in deze kamer verblijven, krijgen tijdens hun verblijf de beschikking over een professionele Olympus-fotocamera die de fotograaf zelf ook gebruikte.

Hotelgast krijgt camera van Eden American

Topfotograaf Govert de Roos zit dit jaar veertig jaar in het vak. De Roos werd onder meer bekend door zijn foto’s van John Lennon en Yoko Ono. Deze foto’s maakte De Roos in het Amsterdamse Hilton hotel, zo meldt Het Parool.

Hotelgasten logeren in ‘zijn’ suite tussen foto’s van de fotograaf. De speciale kamer wordt op 30 september geopend. Het hotel opent op deze dag ook een overzichtsexpositie van het werk van de jubilerende fotograaf.

Reageer op dit artikel