Hotelketen exploitant bijzonder hotel Almelo

Hotelketen exploitant bijzonder hotel Almelo

Het nieuwe bijzondere Nouveau hotel in Almelo krijgt een hotelketen als exploitant. Om welke keten het gaat, wil de projectontwikkelaar nog niet zeggen. Op basis van de eerste tekeningen kan het hotel gezien worden als een van de meest opvallende hotelgebouwen van Nederland.

Het gaat om een grootschalig multifunctioneel complex van maar liefst 314 meter lang en 24.000 vierkante meter groot. Het complex dat de werktitel Almelo Nouveau heeft biedt ruimte aan een hotel, wellness, leisure, showrooms en kantoren. Het ontwerp is van de hand van Spring Architecten uit Rotterdam.

Het hotelgedeelte krijgt ruim tachtig kamers en zal drie of vier sterren krijgen. Volgens projectontwikkelaar Prosyn is er inmiddels een hotelketen gevonden voor de exploitatie van het hotel al wil de projectontwikkelaar nog niet kwijt om welke keten het gaat.

‘Dat maken we pas bekend als het bestemmingsplan is goedgekeurd. We hopen dat het nu snel ter inzage wordt gelegd, zodat we over een paar maanden concreet aan de slag kunnen’, aldus Hans Blaak van Prosyn in de regionale krant TC Tubantia.

Almelo Nouveau is niet het enige hotelplan voor de stad. Bij het nieuwe Heraclesstadion zijn ook plannen voor een logiesbedrijf.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.