nieuws

Hotels scoren met Brood-arrangement

Hotel

Het Herman Brood-arrangement in Groningen vindt gretig aftrek. De vier deelnemende hotels profiteren flink van de populariteit voor het toeristische arrangement. Vooral het Martini Hotel doet goede zaken.

Hotels scoren met Brood-arrangement

Dat meldt de Groninger Internet Courant. Sinds de lancering van het arrangement enkele weken geleden hebben al ruim 150 mensen het arrangement geboekt. Het arrangement loopt nog tot 28 januari 2007. De deelnemende hotels zijn Martini Hotel, Hotel De Doelen, Mercure Hotel Groningen Martiniplaze en NH Hotel De Ville.

Première
Vooral het Martini Hotel blijkt erg in trek, zo meldt de Groninger Internet Courant. Het arrangement is opgesteld rond de première van de film over het leven van de rockster. De film Wild Romance ging zaterdag 4 november in première in bioscoop Pathé. Gelijktijdig werd in het Groninger Museum de tentoonstelling Cha Cha Fenomeen Herman Brood geopend.

Hotelovernachting
Het Herman Brood-arrangement bestaat uit één of twee hotelovernachtingen met ontbijt, een kaartje voor de tentoonstelling Cha Cha in het Groninger Museum en een bioscoopkaartje voor de film Wild Romance.

Zie ook:
Hilton zegt nee tegen film Herman Brood

Hotels scoren met Brood-arrangement