nieuws

IENS komt met hotelrecensies

Hotel

IENS, bekend van vele restaurantgidsen, start met de mogelijkheid om hotelrecensies te publiceren. Hotelbezoekers kunnen vanaf mei hun ervaring kenbaar maken op de website IENS.nl. Ook is het voor consumenten mogelijk om foto’s en filmpjes van hotels te plaatsen.

IENS komt met hotelrecensies

Dat laat eigenaresse Iens Boswijk van IENS weten. Eerder deze week verklapte ze het plan tijdens een hoteldebat op de Horecava in Amsterdam. Voor de Nederlandse hotellerie zullen recensies relatief nieuw zijn. In het buitenland hebben hotel al enige ervaring met daverend populaire website www.tripadvisor.com.

Interactie

‘Het hotelsysteem is feitelijk hetzelfde als bij de restaurantbeoordelingen waar we al jaren mee werken. We willen in mei starten met de mogelijkheid om hotels te beoordelen. Gelijktijdig met een restyling van onze website. Hotels staan open voor suggesties van bezoekers, zo bleek deze week tijdens het debat. We bieden hotels de mogelijkheid om in contact te komen met de beoordelers. Zo ontstaat interactie tussen hotel en gast’, aldus Iens Boswijk.

Reageer op dit artikel