nieuws

Journalisten duiken op Lauswolt

Hotel

Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag hoopte stiekem dat de locatie waar de formatiegesprekken plaatsvinden zou uitleggen. Dat liet general manager Jan van Straten van het statige horecabedrijf gisteren ontvallen op televisie. Door het uitlekken van de locatie was Lauswolt niet weg te slaan in tv- en radiojournaals.

Journalisten duiken op Lauswolt

Jan van Straten verscheen gisteren zelf heel even voor de camera in het tv-programma Netwerk. Daarin meldde hij eerlijk dat het niet al te vervelend is dat de geheime locatie voor de formatiegesprekken tussen de leiders van CDA, PvdA en ChristenUnie is uitgelekt. Inhoudelijk wilde Van Straten niet ingaan op het bijzondere bezoek.

Publiciteitsstunt

In alle journaals op televisie en radio stond Bilderberg Landgoed Lauswolt gisteren centraal. Ook op internet en in kranten is het Friese horecabedrijf prominent aanwezig. Het bedrijf werd gisteren massaal bezocht door toegesnelde journalisten, nadat de locatie was uitlekt in De Telegraaf. Voor het bedrijf betekent de belangstelling een enorme publiciteitsstunt.

Zie ook:

Formatiegesprekken bij Lauswolt