nieuws

Lindelauf vertrekt bij GT Apollo

Hotel

Martin Lindenlauf vertrekt als directeur bij het Golden Tulip Apollo-hotel in Amsterdam. Lindelauf gaan aan de slag bij Pehac, het enige beursgenoteerde hotelbedrijf van Nederland. De opvolging van Lindelauf is inmiddels bekend.

Lindelauf vertrekt bij GT Apollo

Lindelauf wordt in januari opgevolgd door Alexander Kluit, die overkomt van Hilton Soestduinen. Kuit is er nu nog general manager.

In zijn nieuwe functie wordt Kluit clustermanager voor de drie vestigingen van European Hotel Management. Naast het Golden Tulip Apollo-hotel gaat het om het Museum-hotel en Golden Tulip Vinkeveen.

Voor Lindelauf betekent het vertrek een kort verblijf bij Golden Tulip Apollo. Hij werkt er nog geen jaar. Daarvoor werkte hij voor het Amsterdamse American Hotel, onderdeel van de Eden Hotel Group. Ook was Lindelauf jarenlang actief voor het NH Krasnapolsky.

Zie ook

Reageer op dit artikel