nieuws

Miljoenste gast voor Efteling Hotel

Hotel

Het Efteling Hotel in Kaatsheuvel heeft haar miljoenste gast ontvangen. Het hotel legde de gast in de watten met een uitgebreid ontbijt op bed.

Miljoenste gast voor Efteling Hotel

Annabel Mueller uit het Noord-Hollandse Heilo is gast nummer 1.000.000 bij het Efteling Hotel. Om 07.30 uur werd ze gewekt door Roodkapje en haar oma.

Naast een ontbijt op bed ontving Mueller uit handen van Fons Jurgens (directeur Exploitatie Efteling) en Lion van Gerven (Hotelmanager) een envelop met ‘Eftelinggeld’ om de rest van de dag kosteloos in het park te bewegen.

Met het bereiken van deze mijlpaal onderstreept het Efteling Hotel dat zij een belangrijk onderdeel is van de ‘Wereld vol Wonderen’, aldus het persbericht. Het hotel schenkt extra aandacht aan de jongste gasten door middel van onder andere een kinderincheckbalie, live animatie, een indoor speelkasteel, een speeltuin en het Pardoes Theater.

Reageer op dit artikel