nieuws

Naamswijziging Victoria Hotel

Hotel

Het is historische Victoria Hotel Amsterdam heet voortaan Park Plaza Victoria Amsterdam. De naamswijziging is bekend gemaakt tijdens de heropening van het hotel door burgemeester Job Cohen.

Naamswijziging Victoria Hotel

Het bekende hotel tegenover het Centraal Station onderging de afgelopen zes maanden een grote renovatie. Zo werd de lobby, restaurant, bars en 140 van de 306 kamers van het hotel onder handen genomen. In de nieuwe inrichting is gebruik gemaakt van natuurlijke kleuren met high-tech verlichting.

Vlaggenschip
Job Cohen heropende het hotel op donderdag 7 december. Daarbij werd de nieuwe naam bekend. De naam is afgeleid van Park Plaza Hotels Europe BV, de eigenaar van het hotel. Het hotel dateert uit 1889 en vormt het vlaggenschip van hotelgroep Park Plaza Hotels Europe BV.

Reageer op dit artikel