nieuws

Nieuw hotel Hans Kennedie deze zomer open

Hotel

Het nieuwe hotelconcept van de voormalige Golden Tulip-voorman Hans Kennedie, Spirit Inn & Suites, opent nog deze zomer haar eerste vestiging. Binnen vijf jaar wil Kennedie tien hotels openen in de Benelux.

Nieuw hotel Hans Kennedie deze zomer open

Momenteel wordt hard gewerkt aan de realisatie van de eerste Spirit Inn & Suites van Hans Kennedie in Zaandam. Dit hotel komt in het voormalige KPN-kantoor.

‘We zitten in de afbouwfase. De opening staat gepland voor juli of augustus,’zegt Hans Kennedie vanuit Zwitserland tegen MissetHoreca. ‘Van de 102 kamers zijn er 18 long-stay suites (35 m2) met keukenfaciliteiten.’

Hotelleiding

De echtgenoot van Hans Kennedie, Ellen Kennedie, krijgt de leiding over het hotel. Het management team bestaat verder uit Denise Scholten en Patrick Marsman. Scholten wordt guest services manager en Marsman krijgt de leiding over de food&beverage van het hotel, waaronder het Spirit Café – Restaurant & Lounge (met 80 couverts). Ook krijgt het hotel een groot terras met 120 zitplaatsen.

Het hotelconcept behoort officieel tot het bedrijf Swiss International Hotels van Hans Kennedie, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is nabij Lausanne, Zwitserland.

Reageer op dit artikel