nieuws

Nieuwe leden voor Historic Hotels

Hotel

Historic Hotels of the Benelux heeft een aantal nieuwe leden. Naast de eerder genoemde winnaar van de Dutch Hotel Award, De Zon in Ommen, zijn zes andere hotels in Nederland toegetreden tot de club van karakteristieke hotels.

Nieuwe leden voor Historic Hotels

De nieuwe leden van Historic Hotels zijn: Hotel Posthoorn in Monnickendam, Hotel het Jagershuis in Ouderkerk aan de Amstel, Landgoed Oldruitenborgh in Vollenhove, Sandton restaurant en hotel De Nederlanden* in Vreeland, Exclusive private guesthouse Seven one Seven in Amsterdam. En ook het eigen Eden Amsterdam American hotel is toegetreden tot Historic Hotels.

Eden Hotel Management BV is de eigenaar van Historic Hotels of the Benelux. Een verzameling van karakteristieke hotels in België, Nederland en Luxemburg. Er zijn 37 hotels bij aangesloten.

Buiten Nederland zijn dit jaar drie hotels toegetreden, te weten Kasteelhoeve De Kerckhem in Wyer-Nieuwerkerken en Landgoed Altembrouck in ’s Gravenvoeren, beide in België. Vanuit Luxemburg trad Hotel Parc Beaux Arts toe.

Reageer op dit artikel