nieuws

Novotel Den Haag City Centre vernieuwd

Hotel

Het Novotel Den Haag City Centre in de 19e eeuwse Haagse Passage tegenover het Binnenhof, is na een complete metamorfose heropend. Het is een eigentijds hotel geworden met strak ingerichte kamers en een totaal vernieuwde bar en restaurant.

Novotel Den Haag City Centre vernieuwd

Op de begane grond van het 4-sterren hotel, onderdeel Accor Hotels, zijn de bar en het restaurant omgetoverd tot een open, uitnodigend ontspanningsplein. In de deze ruimte zijn lage en hoge zitjes en gratis wifi beschikbaar.

Het restaurant, onderdeel van het Nederlandse concept Restaurant@Novotel, is van 6 tot 23 uur geopend en biedt een internationaal georiënteerd menu. Voor alleen reizende gasten zijn er speciale tv-dining-tafels, voor gezelschappen kunnen aparte (vergader)ruimten kunnen worden ingericht.

Het aantal zalen van Novotel Den Haag City Centre is vergroot van 10 naar 12. De zalen zijn multifunctioneel en kunnen met verplaatsbare wanden in grootte worden aangepast.

De renovatie van het Novotel Den Haag City Centre werd uitgevoerd onder leiding van architect Bart Jan den Bieman van FAB Architecture.

Reageer op dit artikel