nieuws

Okura krijgt nieuw restaurant

Hotel

Hotel Okura Amsterdam komt met een nieuw restaurant. Waar nu La Serre Lounga Bar is, komt een nieuwe eetgelegenheid.

Okura krijgt nieuw restaurant

Serre Restaurant wordt een laagdrempelig, trendy restaurant. Het restaurant is vanaf eind december open voor a la carte ontbijt, lunch en diner. De prijsstelling van het restaurant komt rond de 35 euro te liggen voor een driegangenmenu. Marc van der Tang, voorheen souschef van Ciel Bleu, gaat de keuken op zich nemen.

Serre Restaurant gaat deel uit maken van een grotere restaurantfamilie van het vijfsterrenhotel. Okura beschikt over tweesterrenrestaurant Ciel Bleu, het met één ster bekroonde Yamazato Restaurant, Sazanka Restaurant en La Camelia Brasserie (Bib Gourmand). Daarnaast heeft Okura nog kookstudio Taste of Okura en Twenty Third Bar in huis.

Reageer op dit artikel