nieuws

Ook meer hotelboekingen Nederland na EK

Hotel

Eerder deze week maakten touroperators D-Reizen en Cheaptickets.nl al bekend een sterke toename van het aantal last minute boekingen naar zonbestemmingen te zien, nu laat ook Fletcher Hotels weten flink meer boekingen te zien na het verlies van Oranje in de kwartfinale van het EK.

Ook meer hotelboekingen Nederland na EK

Zondag verkocht Fletcher 30 procent meer hotelkamers via internet dan normaal, en ook maandag zette die run op kamers door.

De belangstelling gaat vooral uit naar bestemmingen als de Waddeneilanden, Limburg, Zeeland, de Veluwe en de populaire badplaatsen.

De Fletcher Hotel Group bestaat uit een keten van 29 drie- en viersterrenhotels, verspreid over Nederland. Tot de hotels behoren hotels als d’Amelander Kaap, het grootste hotel op de Waddeneilanden, Badhotel Noordwijk, Hotel Zeeduin in Wijk aan Zee en Beachhotel Zuiderduin in Westkapelle.

Reageer op dit artikel