nieuws

Pauwenhof wint Bed & Breakfast prijs

Hotel

De Nederlandse Bed&Breakfast prijs 2008 is een prooi geworden voor De Pauwenhof in Nijmegen. De verkiezing van Stichting de Pronkkamer vond voor de zesde keer plaats. De Pronkkamer stelt aan de aangesloten B&B’s hoge kwaliteitseisen, zoals praktisch comfort en hygiëne. De eisen gelden vooral op het gebied van authenticiteit, gastvrijheid en sfeer.

Pauwenhof wint Bed & Breakfast prijs

Volgens de jury is de stadsvilla met gastenappartement De Pauwenhof, ‘uniek gelegen in een oase van rust’. ‘Alles is er even luxe, comfortabel en met allure ingericht. Vanuit het schitterende appartement wandelen gasten zo een mooie Engelse landschapstuin binnen’, zo luidt het juryrapport.

Hostellerie Broekstermaar in Pieterburen en De Mozaiektuin in Vlijmen, beiden ook genomineerd voor de prijs, kregen een eervolle vermelding.