nieuws

Regardz start met flexwerkplekken

Hotel

Regardz start eind april met MeetingXS, een flexwerk concept. De eerste komt in Zwolle in de Nieuwe Buitensociëteit tegenover het NS Station. Regardz kondigde begin deze maand een herpositionering aan en de lancering van nieuwe concepten. MeetingXS is de eerste daarvan.

Regardz start met flexwerkplekken

De rest van het jaar gaat de horecaonderneming het concept uitrollen. In december moeten er minimaal tien MeetingXS-locaties zijn in Nederland.

Landelijke dekking

‘We willen zo snel mogelijk landelijke dekking. Eerst kijken we naar onze eigen locaties, denk aan de stationslocaties, daarna bekijken we MeetingXS als franchiseformule,’ zegt algemeen directeur van Regardz, Job Heilijgers.

Nieuwe werken

Met MeetingXS wil Regardz inspelen op het nieuwe werken. Ook toekomstige concepten van de vergaderketen zullen hier op in spelen, laat Heilijgers weten. ‘We richten ons op zzp-ers, zakenreizigers en mensen die tijd moeten overbruggen. Zij kunnen op werkdagen, zonder te reserveren voor een vast bedrag per uur werken, ontmoeten en overleggen. Maar MeetingXS kan ook gebruikt worden voor sollicitatiegesprekken, korte bijeenkomsten en niet-zakelijke gebruikers.’

Kosten werkplek

MeetingXS kost 7,50 euro per persoon voor het eerste uur. Dit is inclusief wifi, netwerk en printer, koffie en thee, water, sappen, snoep en vers fruit. Er is een servicemedewerker aanwezig voor secretariële ondersteuning. Ook is er gratis postservice. Een dagkaart inclusief lunch kost 75 euro.

Reageer op dit artikel