nieuws

Reünie ROC Mondriaan in Den Haag

Hotel

De middelbare hotelschool Haagland/Mondriaan in Den Haag houdt 6 juni een reünie vanwege het dertig jarig bestaan van het opleidingsbedrijf. De hotelschool verwacht zeshonderd oud-studenten en docenten.

Reünie ROC Mondriaan in Den Haag

De school meldt dat nog nooit eerder een dergelijke reünie is geweest en dat er ruim zeshonderd aanmeldingen zijn van oud-docenten en ex-studenten.

Haaglanden/Mondriaan stelt dat er een sterke behoefte is om ‘het oude schooltje’ weer eens te bezoeken. Er zijn hartverwarmende reacties uit alle delen van de wereld gekomen voor deze reünie zoals uit Bangkok, Indonesië, Spanje, Engeland, Duitsland en België, aldus een woordvoerder Robert de Gunst van ROC Mondriaan.

Van Gunst is zelf inmiddels dertig jaar verbonden aan de school en rekent op een groot feest op 6 juni.

Reageer op dit artikel