nieuws

Sorry voor fouten met ss Rotterdam

Hotel

Woningcorporatie Woonbron heeft openlijk excuses aangeboden voor de fouten die zijn gemaakt bij de aankoop en renovatie van het voormalige cruiseschip ss Rotterdam. Het schip wordt momenteel omgebouwd tot drijvende horeca- en cateringlocatie.

Sorry voor fouten met ss Rotterdam

‘Veel betrokkenen hebben last van dit project, en dat spijt mij oprecht’, heeft directeur Martin Kromwijk van Woonbron tijdens een bijeenkomst in Rotterdam laten weten, genoteerd door NRC Handelsblad.

Volgende week maakt Woonbron bekend wanneer het schip komende zomer opengesteld wordt. De ss Rotterdam krijgt een hotel, theater, congrescentrum en tal van cateringactiviteiten.

De kosten van de aankoop en renovatie zijn opgelopen tot 200 miljoen euro. Dat is een veelvoud van de geschatte 25 à 30 euro. De aankoop en renovatie van het schip door een woningcorporatie deed veel stof opwaaien en zorgde voor de nodige politieke beroering.

Reageer op dit artikel