nieuws

Totaal vakantieconcept aan IJsselmeer

Hotel

Op Beach Resort Makkum opende burgemeester Piersma van Wûnseradiel afgelopen zaterdag het nieuwe centrumgebouw ‘Captain’s Club’. Hierbij werd de burgemeester geassisteerd door Neptunus.

Totaal vakantieconcept aan IJsselmeer

‘Met de Captain’s Club hebben wij onze doelstelling om onze gasten totaal vakantiegemak en vermaak te bieden, bereikt,’ aldus directeur Hans Schuchard. “We hebben vooraf uitgebreid onderzoek gedaan naar de vakantiewensen van onze bezoekers en hebben de uitkomst hiervan als uitgangspunt genomen bij de ontwikkeling van dit vakantieconcept’.

Broodje en krant per boot

De Captain’s Club bestaat uit een ontvangsthal met een piramidedak van 14 meter hoog. In de snackcounter Captain’s Corner kunnen gasten ’s ochtends vers gebakken broodjes halen of ’s avonds een afhaalmaaltijd. Gasten met een boot kunnen zelfs hun krant of broodjes per boot ophalen. De receptiebalie is aanzienlijk vergroot om de incheckers zo snel mogelijk na aankomst van hun vakantie te laten genieten.

Nieuwe uitbreiding

Beach Resort Makkum is in 14 jaar uitgegroeid tot een compleet vakantiepark met meer dan 400 vakantievilla’s en –appartementen. Het gastenaantal stijgt ieder jaar. Daarom vindt er wederom uitbreiding plaats en worden er nog eens 19 nieuwe 10-persoons villa’s bijgebouwd.

Reageer op dit artikel