nieuws

TripAdvisor.com start met video

Hotel

TripAdvisor.com, de grootste online reisgids en hotelbeoordelingssite ter wereld, start met het aanbieden van video’s. Zowel hoteliers als hotelgasten kunnen zelf filmpjes uploaden om zo meer te laten zien over het hotel. TripAdvisor.com bevat 200.000 hotel en attracties verdeeld over 30.000 locaties wereldwijd.

TripAdvisor.com start met video

Het aanbieden van zogeheten user generated content in de vorm van video neemt op het web een enorme vlucht. Zowel hoteliers als gasten kunnen naast tekst en foto’s nu ook video’s plaatsen op de grootste travel community op internet, TripAdvisor.com.

Emoties overbrengen
‘Als een foto meer dan duizend woorden zegt, dan staat een video gelijk aan een miljoen woorden. Video’s kunnen snel veel emoties overbrengen. Nu we ook filmpjes aanbieden, kunnen reizigers en hoteliers effectief informatie uitwisselen’, stelt marketingbaas Christine Peterson van TripAdvisor.com.

Zelf gemaakte foto’s
TripAdvisor.com ging in 2000 van start. De site groeide snel uit tot de grootste travel community op internet. De site sloot een overeenkomst met TravelPod.com om zelf gemaakte foto’s van reizigers op de site te tonen. Inmiddels heeft het ook overeenkomsten gesloten met professionele videomakers voor het plaatsen van filmpjes. TripAdvisor.com telt 200.000 hotels verdeeld over 30.000 locaties.

Zie ook:
Videopresentaties restaurants op het web

TripAdvisor.com start met video

Reageer op dit artikel