nieuws

Van der Valk mikpunt autokrakers

Hotel

Autokrakers hebben het de laatste tijd gemunt op de Van der Valk-vestiging in Emmen. Het horecaconcern gaat zich bewapenen tegen autoboeven. Van der Valk heeft een reeks van maatregelen aangekondigd.

Van der Valk mikpunt autokrakers

Dat meldt het Dagblad van het Noorden. Zo wordt het terrein aan de Verlengde Heerendijk bij Nieuw-Amsterdam extra beveiligd. Daarnaast denkt Van der Valk Emmen aan het installeren van camera’s en het plaatsen van een op afstand bedienbaar hek halverwege de oprijlaan.

Bedrijfsleider Jacco Misset laat weten dat er een golf van autokraken is geweest. Volgens een woordvoerster van de politie zijn er vanaf 1 december 2006 tot 6 januari vijf aangiftes binnengekomen van autokraken bij Van der Valk Emmen.

Zie ook:

Duitsers misleiden Van der Valk Emmen

Reageer op dit artikel