nieuws

Whiskyprijs voor Veldenbos in Nunspeet

Hotel

Grand café de Heerenkamer in Hotel Veldenbos in Nunspeet is bekroond met goud in de verkiezing ‘Whiskybars of the World’. Het is voor het eerst in Nederland dat een bar zo’n gouden bekroning krijgt.

Whiskyprijs voor Veldenbos in Nunspeet

De jaarlijkse verkiezing wordt uitgeschreven door het gerenommeerde Britse blad Whisky Magazine. De jury let bij de wedstrijd onder meer op de hoeveelheid aanwezige whisky, de diversiteit qua afkomst, het gebruikte glaswerk en de aanwezige productkennis.

Hotel Veldenbos heeft naast het voeren van een uitgebreide collectie van meer dan vierhonderd soorten whisky, ook een heuse whisky hotelkamer. Daarnaast wordt er in het restaurant een speciale whisky menukaart aangeboden.

Het is niet de eerste whiskyprijs voor Veldenbos in Nunspeet. In 2006 kreeg het Veluwse horecabedrijf de Whisky Award van de Scotch Malt Whisky Society.

Reageer op dit artikel