Whiskyprijs voor Veldenbos in Nunspeet

Whiskyprijs voor Veldenbos in Nunspeet

Grand café de Heerenkamer in Hotel Veldenbos in Nunspeet is bekroond met goud in de verkiezing 'Whiskybars of the World'. Het is voor het eerst in Nederland dat een bar zo'n gouden bekroning krijgt.

De jaarlijkse verkiezing wordt uitgeschreven door het gerenommeerde Britse blad Whisky Magazine. De jury let bij de wedstrijd onder meer op de hoeveelheid aanwezige whisky, de diversiteit qua afkomst, het gebruikte glaswerk en de aanwezige productkennis.

Hotel Veldenbos heeft naast het voeren van een uitgebreide collectie van meer dan vierhonderd soorten whisky, ook een heuse whisky hotelkamer. Daarnaast wordt er in het restaurant een speciale whisky menukaart aangeboden.

Het is niet de eerste whiskyprijs voor Veldenbos in Nunspeet. In 2006 kreeg het Veluwse horecabedrijf de Whisky Award van de Scotch Malt Whisky Society.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.