Nieuwe souschef voor De Nederlanden

Nieuwe souschef voor De Nederlanden

Bas Verheul wordt de nieuwe rechterhand van patron cuisinier Wilco Berends van Sandton hotel-restaurant De Nederlanden in Vreeland. Bas Verheul volgt Sander Lunter op die de nieuwe chef-kok wordt van L'Auberge Damhotel Edam.

Bas Verheul (28) was onder meer souschef in het Amstel Hotel en werkte voor Ron Blaauw. Ook stond hij eerder al samen met Wilco Berends in de keuken.

Wilco Berends

Deze laatste zegt over de vernieuwde samenwerking: ‘We verheugen ons beiden op de hernieuwde samenwerking; het voelt goed en we hebben er allebei veel zin in’, aldus Berends.

Sander Lunter (30) maakte vorige maand zijn vertrek bekend. Hij ruilt zijn baan als souschef bij de Nederlanden in voor een baan als chef-kok bij het Damhotel. Het vertrek kwam voor Wilco en Caroline Berends niet onverwacht. ‘Hij heeft een fantastische ontwikkeling doorgemaakt en wij ondersteunen zijn keuze voor deze uitdaging.’