nieuws

Vijf koninklijke kamers voor Hotel Lumen

Hotel

Hotel Lumen biedt vanaf woensdag 18 december tot en met maandag 2 maart vijf Koninklijke kamers aan. Het Zwolse hotel sluit hierbij aan op de festiviteiten rondom de viering van 200 jaar koninkrijk.

Vijf koninklijke kamers voor Hotel Lumen

Vijf van de 125 bestaande kamers van het hotel zijn omgebouwd in de stijl van Wilhelmina, Juliana, Beatrix, Maxima en Amalia. Om het plan uit te voeren is samengewerkt met de creatieve opleidingen van onderwijsinstellingen Landstede en Cibap. ‘Na de inrichting van het IJshotel tijdens het IJsbeeldenfestival, wilden we graag opnieuw een creatief plan ontwikkelen. Zo ontstond het idee om vijf Koninklijke kamers te maken’, aldus Annet van Limburg van Hotel Lumen.
Tijdlijn
Naast de inrichting, passend bij de levensperiode van de betreffende koningin, worden ook bijzondere levensgebeurtenissen in beeld gebracht. Dit is gedaan met een tijdlijn en tekst op de muren in de kamers.

Reageer op dit artikel