nieuws

Hotel restaurant Hardersluis failliet

Hotel

Hotel restaurant Hardersluis in Zeewolde is failliet verklaard. Volgens de curator heeft de horecagelegenheid bij de Harderhaven in Zeewolde het faillissement zelf aangevraagd. Op de website van de zaak staat dat het bedrijf gesloten is vanwege een reorganisatie.

Hotel restaurant Hardersluis failliet

Het bedrijf zou onder meer door schulden uit het verleden in financiële problemen zijn geraakt, meldt Omroep Flevoland. Hardersluis had zes personeelsleden in vaste dienst en werkte daarnaast met een aantal oproepkrachten. Volgens de curator wordt er nagedacht over een doorstart.

Het bedrijf heeft naast het restaurant een terras aan het water met uitzicht op de haven. Het driesterrenhotel telde acht kamers, enkele daarvan hadden een balkon dat uitkijkt op de haven.

Volgens de curator wordt er nagedacht over een doorstart, melden regionale media.

Reageer op dit artikel