nieuws

CSU uitgeroepen tot Best Managed Company 2014

Hotel

Schoonmaakbedrijf CSU mag zich rekenen tot een van de best geleide Nederlandse bedrijven in het midden- en grootbedrijf. Vorige week werd het bedrijf als een van de 76 organisaties in Nederland bekroond tot ‘Best Managed Company’.

CSU uitgeroepen tot Best Managed Company 2014

CSU viel op vanwege de duidelijke strategie die men voert, die goed is ingebed in de aansturing van het bedrijf. De jury zegt hierover: ‘CSU heeft een duidelijke strategie, waarover zij helder communiceert met haar stakeholders. Ondanks relatief uitdagende marktomstandigheden weet CSU hierdoor toch winstgevend te groeien met ook nog eens prima aandacht voor de duurzame inzetbaarheid van personeel. Dit maakt CSU voor ons een echte Best Managed Company.’

Daarnaast geeft directievoorzitter John van Hoof aan dat het programma waardevol is voor de ontwikkeling van het bedrijf. ‘De feedback die we van Deloitte en ING krijgen op onze bedrijfsvoering biedt handvatten voor de toekomst. Het komende jaar zullen we ons verder ontwikkelen in de digitalisering van werkprocessen en duurzame inzetbaarheid, waar we nog stappen kunnen maken.’

Kritische jury

De verkiezing is een initiatief van Deloitte en ING in samenwerking met VNO-NCW en TIAS School for Business and Society. CSU deed dit jaar voor de eerste keer mee en werd door de kritische jury geselecteerd tot de groep best geleide bedrijven. Hiervoor beoordeelden Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van CSU.

Familiebedrijf CSU is vanuit 30 vestigingen landelijk actief in schoonmaak van onder meer horecabedrijven. CSU biedt werk aan 12.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland.

CSU won in 2012 als eerste Nederlandse schoonmaakbedrijf de MVO-award. In 2014 won het bedrijf al de estafetteprijs Kroon op het Werk en werd uitgeroepen als gecertificeerd ‘Top Employer Nederland 2014’. Daarnaast werd CSU door Great Place To Work bekroond tot een van de beste werkgevers van Nederland.

Reageer op dit artikel