nieuws

Hotel Pulitzer en Terra Vitis pakken Beste Wijnspijs Combinatie 2014

Hotel

Restaurant Keizersgracht 238 wint samen met Terra Vitis Wine Company de Beste WijnSpijs Combinatie 2014. Dat is donderdag 4 december bekend gemaakt in het Pulitzer hotel in Amsterdam.

Hotel Pulitzer en Terra Vitis pakken Beste Wijnspijs Combinatie 2014
Marjan van Milligen

Restaurant Keizersgracht 238 won met een gemiddeld cijfer van 9,34. Deelnemers van de WijnSpijs Wandeling van WijnSpijs.nl verkozen de winnaar. Bij de beoordeling keken zij naar het gerecht, de wijn, de service en de ambiance. De top drie is rond met restaurant Specktakel in Haarlem(8,94) en Pulcinella in Almere(8,76).

Beste combinatie

De winnende wijnspijscombinatie bestond uit  hertenfilet, een bitterballetje van hert met oesterzwam, knolselderijzalf, gebakken spruitjes en vossenbessensaus. Het gerecht wordt geserveerd met de Franse wijnen van Terra Vitis Wine Company: Syrah Merlot Cabernet Sauvignon, IGP des Côtes de Tongues, Moulin de Lène, Romanus.

Wijnboeren

Terra Vitis Wine Company is de Nederlandse vertegenwoordiger van Terra Vitis wijnen. Dit zijn duurzame kwaliteitswijnen met een groot respect voor mens, natuur en milieu. Vanuit hun passie onderwerpen Terra Vitis wijnboeren in Frankrijk hun wijnen aan een streng ecologisch concept.

Reageer op dit artikel