nieuws

Mike van Bokhoven nieuwe gm Hotels van Oranje

Hotel

Directeur Jaap Liethof heeft in Mike van Bokhoven een general manager voor Hotels van Oranje gevonden. Van Bokhoven werkte eerder al kortstondig in Noordwijk.

Mike van Bokhoven nieuwe gm Hotels van Oranje

Eerder dit jaar kondigde Liethof aan zijn mt uit te willen breiden, en (weer) een gm aan te willen stellen. Deze functie was sinds 2009 verdwenen uit het hotel, maar algemeen directeur Liethof heeft het weer dusdanig druk dat hij graag de dagelijkse leiding aan iemand overdraagt.

Mike van Bokhoven was een van de eersten die reageerde op de vacature. Hij werkte in 2012 al eens voor Liethof, en zette toen de structuur neer voor Beachclub O. ‘En daar ben ik nog steeds heel blij mee’, zegt Liethof nu.

Na die klus kreeg Van Bokhoven een mooi aanbod om director of f&b te worden voor Intercontinental in Jakarta. Nu keert hij dus weer terug naar Noordwijk, als general manager van Hotels van Oranje.

Hotels van Oranje staat met een omzet van €27,5 miljoen op plek 45 in de Misset Horeca Top 100 grootste bedrijven. Ook is het hotel al jaren bezig met het voorbereiden van een forse verbouwing, waar recent meer details van bekend werden.

Reageer op dit artikel