nieuws

Fletcher weer genomineerd voor Zoover Awards

Hotel

Fletcher Hotels is voor de vijfde keer op rij genomineerd voor Populairste Hotelketen van Nederland. Sinds de start van het uitreiken van de Zoover Awards, heeft de hotelketen de prijs al vier keer eerder gewonnen.

Fletcher weer genomineerd voor Zoover Awards

De Zoover Awards zijn binnen de reisbranche uitgegroeid tot een heuse verkiezing. De nominaties voor de award voor 2015 zijn weer gestart.

Award

Zoover laat haar gasten een keuze maken uit alle hotelketens in Nederland. Aan de hand van de stemmen wordt de award uitgereikt. De keten met de meeste stemmen mag zich dan een jaar lang populairste hotelketen van Nederland noemen.

Fletcher behaalde de prijs al vier keer eerder. Rob Hermans CEO van Fletcher Hotels: ‘Als Fletcher Hotels ook dit jaar de award wint, dan vieren wij een lustrum en zullen onze gasten mee laten vieren.’

Reageer op dit artikel