Anna Pruijn nieuwe gm Apollo Museumhotel

Anna Pruijn nieuwe gm Apollo Museumhotel

Anna Pruijn is deze week gestart als nieuwe general manager van Best Western Apollo Museumhotel Amsterdam. Zij volgt Gönül Uyanik op die een nieuwe uitdaging buiten de keten heeft gevonden.

‘Nu het fundament van Ramada Apollo Hotel Amsterdam Centre stevig staat ga ik terug naar mijn roots’, zegt Pruijn.

Anna Pruijn startte haar carrière bij Apollo Hotels & Resorts in 2010 als Front Office Manager bij het Best Western Apollo Museumhotel Amsterdam. Ze deed mee met de Apollo Masterclass om uiteindelijk door te groeien als General Manager.

Ramada

In 2012 hielp ze om tijdens en na de pre-opening van Ramada Apollo Hotel Amsterdam Centre een sterk Front Office team op te zetten. De afgelopen twee jaar heeft ze actief een steentje bijgedragen aan de kwaliteit van het hotel in de functie Room Division Manager.

Haar nieuwe uitdaging brengt haar dus weer terug naar haar roots, Best Western Apollo Museumhotel Amsterdam. ‘Ik streef ernaar om samen met het team de kwaliteit en gastgerichtheid in het hotel naar een nog hoger niveau te tillen. Dat ik in de hoofdstad mijn passie voor gastvrijheid uit mag dragen zie ik als een enorme inspiratie en uitdaging voor het nieuwe jaar. Ik kan niet wachten om te starten.’

Apollo

Apollo Hotels & Resorts heeft 13 hotels en resorts in Nederland. Naast het eigen merk Apollo Hotels & Resorts, exploiteert de groep ook bedrijven onder een andere vlag, zoals het lifestyle resort Thermae 2OOO in Valkenburg, het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag Promenade en het hoofdstedelijke Ramada Apollo Amsterdam Centre met Floor17.

Het bedrijf staat met een jaaromzet van ruim 71 miljoen euro op de 22e plek in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken.