nieuws

InterScaldes 25e vijfsterrenhotel van Nederland

Hotel 2154

InterScaldes heeft deze week officieel de nieuwe vijfsterrenclassificatie gekregen. Het is daarmee het 25e vijfsterrenhotel van ons land en het eerste in Zeeland.

InterScaldes 25e vijfsterrenhotel van Nederland

Vorig jaar werd het Zeeuwse hotel, bestaande uit 12 luxe hotelkamers en suites, volledig vernieuwd. De stijl is eigentijds, met veel designelementen. Ook kregen alle kamers nieuwe badkamers.

Het hotel werd door Hotelsterren op 270 normen beoordeeld en als 5 sterren geclassificeerd. Hierdoor mag Inter Scaldes zich het enige vijfsterrenhotel van Zeeland en Zuid Nederland noemen.

Europese classificatie

De officiële sterrenclassificatie wordt in Nederland uitgevoerd door Hotelsterren namens Koninklijke Horeca Nederland. Hotel Inter Scaldes heeft met succes de overstap gemaakt naar de nieuwe Europese hotelclassificatie, die inmiddels in 13 landen is gevoerd en waarbij meer dan 21.000 hotels zijn aangesloten.

Ron de Bruijn van Hotelsterren: ‘Vanwege de tot in de puntjes verzorgde faciliteiten en hoogstaande gastvrijheid en dienstverlening kennen wij Hotel Inter Scaldes graag vijf sterren toe. In dit hotel is overnachten een ware toevoeging – op niveau- aan het sterrenrestaurant.’

In totaal hebben nu 25 hotels in Nederland de nieuwe vijfsterrenclassificatie.

Reageer op dit artikel