nieuws

Worldhotels brengt World Luxury naar Europa

Hotel 1179

Worldhotels introduceert haar collectie exclusieve hotels, World Luxury, nu ook in Europa. Deze hotels worden door Worldhotels zelf geselecteerd en beoordeeld op 750 punten voor ze aan de nieuwe collectie kunnen worden toegevoegd. Het eerste Europese hotel dat is aangesloten bij World Luxury is Upper House in Zweden.

Worldhotels brengt World Luxury naar Europa

De 750-punts kwaliteitscontrole is ontworpen door accountants- en adviesbureau Deloitte en gaat veel verder dan de ‘normale’ mystery guestcontroles. Er wordt onder meer gefocust op de emoties van gasten tijdens hun verblijf.

Het eersre World Luxury hotel in Europa is Upper House in Gotenburg, Zweden. Om tot World Luxury toe te kunnen treden, moeten hotels al lid zijn van het Virtuoso netwerk of van Fine Hotels & Resorts.

‘We zijn verheugd dat we deze speciaal bijeengezochte groep hotels nu ook in Europa kunnen introduceren’, zei Markus Muller van Worldhotels tijdens de presentatie op de International Luxury and Travel Market in Cannes, begin december.

Reageer op dit artikel