nieuws

Hotel Leaders Network en jubileumeditie Hotelvrijmibo helemaal vol

Hotel 1571

Met ruim 200 aanmeldingen voor Hotel Leaders Network en meer dan 1100 inschrijvingen voor de jubileumeditie van Hotelvrijmibo, beiden aansluitend in Amsterdam op vrijdag 17 november, hebben allebei de evenementen de maximumcapaciteit bereikt.

Hotel Leaders Network en jubileumeditie Hotelvrijmibo helemaal vol

‘We zijn heel tevreden met deze aantallen’, zegt mede-organisator Melle Pegman. ‘Omdat het alweer even geleden is dat we Hotel Leaders Network (HLN) organiseerden was het vooraf even de vraag hoeveel animo er zou zijn. We hoopten op 150 deelnemers, dat zijn er ruim 200 geworden. Heel fijn.’

Voor de 45e Hotelvrijmibo, die het tienjarig bestaan van de kwartaalborrel voor iedereen die in een hotel werkt markeert, spraken Pegman en mede-organisator Jacob de Graaff de hoop uit meer dan 1000 mensen te trekken. De teller voor het feest in Hotel Arena staat op ruim 1100.

Vierde editie HLN

Na de laatste Hotel Leaders Network in 2014 lag het even stil, maar wordt nu voor de 4e keer georganiseerd. Dit evenement is uitsluitend toegankelijk voor hotel managers, general managers en ceo’s van hotelorganisaties en vindt voorafgaand aan de 45e Hotelvrijmibo plaats. Sprekers Patricia Douma, general manager bij Kult&Ace Millennial Consultancy, en Maurice Peeters, director professionals bij YoungCapital, gaan in op het bereiken en behouden van millennials voor je hotelorganisatie.Reageer op dit artikel