nieuws

Novotel opent 500ste hotel wereldwijd in Seoul Dongdaemun

Hotel 414

Novotel viert de opening van zijn 500ste hotel wereldwijd met het nieuwe Novotel Ambassador Seoul Dongdaemun, het eerste Novotel Hotels & Residences in het hart van Seoul.

Novotel opent 500ste hotel wereldwijd in Seoul Dongdaemun

Het hotel telt 523 kamers met state-of-the-art digitale faciliteiten en design van Novotel en ligt dicht bij historische sites zoals Heunginjimun, één van de ‘Eight Gates of Seoul’.

Vandaag zijn er wereldwijd 500 Novotel hotels in 58 landen, en de regio Asia Pacific telt meer dan 143 hotels met 35.879 kamers. AccorHotels heeft een portfolio van 23 hotels en 6.551 hotelkamers in Zuid-Korea, waaronder acht Novotel hotels.

Novotel Schiphol

Novotel Schiphol won recent de Dutch Hotel Award. De drie finalisten, The Student Hotel Amsterdam City, Novotel Amsterdam Schiphol Airport en Kapellerput in Heeze, presenteerden zich elk twee uur in hun eigen hotel aan de jury. Uiteindelijk deed Novotel dat in de ogen van de jury het beste. De creativiteit en lol die dit team uitstraalt, in combinatie met de goed uitgevoerde finaleopdracht, hebben hen de award opgeleverd. Het zilver ging naar The Student Hotel, Kapellerput pakte het brons.

Dutch Hotel Award

De Dutch Hotel Award (DHA) is een initiatief van Trust Hospitality en vormt een jaarlijkse wedstrijd voor hotelmanagementteams. In drie afvalrondes worden drie finalisten bepaald die aan de slag gaan met het thema van dat jaar en een aanvullende finaleopdracht. DHA heeft tot doel de creativiteit en het professionalisme in de hotellerie te vergroten.

 

 

Reageer op dit artikel