Claire Jeunhomme nieuwe gm van NH Collection Antwerp Centre

Claire Jeunhomme nieuwe gm van NH Collection Antwerp Centre

Na het succesvol managen van NH London Kensington, zal de Maastrichtse Claire Jeunhomme in september 2019 de opening van het eerste hotel van NH Hotel Group in Antwerpen begeleiden.

Claire Jeunhomme, oorspronkelijk uit Maastricht, startte na een afgeronde hotelmanagement studie in 2000 haar carrière bij Sofitel, Novotel en Crowne Plaza in België. In 2007 begon haar loopbaan bij NH Hotel Group in NH Maastricht. Na diverse functies in front office, pre-opening en process implementatie, promoveerde Claire in 2015 tot general manager van NH London Kensington. Nu ruilt Claire het drukke Londen in voor de diamantenstad Antwerpen.

NH Collection Antwerp Centre

Jeunhomme leidt het nieuwe viersterren hotel NH Collection Antwerp Centre met enthousiasme: 'Het gebouw en in speciaal het verfijnde maar moderne interieur reflecteert de stad Antwerpen. Ik wil eersteklas ervaringen realiseren door op maat gemaakte services in het hotel te bieden. Gasten moeten zich compleet thuis voelen en keer op keer willen terugkomen. Mijn favoriete plek, de binnentuin, is een kalme oase van rust. Echt een plek om te relaxen na een drukke werkdag of een dag in de stad', zegt Jeunhomme.

Jan Joris Kriele, regional director Operations, België bij NH Hotel Group is ervan overtuigd de perfecte match te hebben gevonden met Claire Jeunhomme als general manager voor NH Collection Antwerp Centre. 'Claire heeft in haar eerdere posities bij NH Hotel Group bewezen de hoogste normen van kwaliteit te hanteren en dit is precies wat we nodig in Antwerpen.'

NH Collection Antwerp Centre, met 186 kamers en 242m2 aan vergaderruimtes, opent in september 2019 aan Pelikaanstraat 84, Antwerpen.


Over NH Collection

Het viersterren hotel NH Collection Antwerp Centre is onderdeel van het premium merk NH Collection van NH Hotel Group, een merk met hotels in iconische gebouwen in wereldsteden. Er zijn 80 NH Collection hotels op 53 bestemmingen wereldwijd.