Open Kampioenschap rooftop sjoelen op Amsterdams hoteldak

Open Kampioenschap rooftop sjoelen op Amsterdams hoteldak

Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark organiseert het open kampioenschap rooftop sjoelen op het terras van Floor17, haar skybar. Voorheen opereerde het hotel onder de naam Ramada Apollo Amsterdam Centre en konden gasten al ijshockey doen op het dak, curling, midgetgolfen of rolschaatsen.

Floor17 – op 85 meter hoogte - verrast gasten vaker met bijzondere activiteiten. In het voorjaar van 2017 konden gasten er slapen in een doorzichtige air-bubble. 

Dit jaar staat er een traditioneel gezelschapsspel centraal maar dan net even anders en in Floor17 stijl. Erik-Jan Bausch, general manager van het Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark: We pakken het dit jaar, ter ere van onze naamswijziging, extra groots aan. Bezoekers kunnen deze winter XXL Sjoelen op 85 meter hoogte en zelfs deelnemen aan het Open Kampioenschap Rooftop Sjoelen.’

Design de sjoelbak

Voorafgaand aan het sjoelseizoen nodigt Floor17 creatievelingen uit om een design voor de sjoelbakken te bedenken. Van alle deelnemers zullen vijf artistiekelingen worden uitgekozen om hun ontwerp daadwerkelijk op de XXL sjoelbakken te creëren.

De winnaars zien hun design een seizoen lang bij Floor17 staan en ontvangen, naast de eer en de trofee, een geheel verzorgde avond sjoelen met 10 vrienden inclusief diner en overnachting.

Open Kampioenschap Rooftop Sjoelen

Van november tot en met februari is iedereen welkom bij Floor17 om deel te nemen aan het Open Kampioenschap Rooftop Sjoelen. Tijdens dit kampioenschap loop je een sjoel-parcours af op 85 meter hoogte met uitzicht over Amsterdam.

Van Ramada Apollo Hotel naar Leonardo

Het hotel telt 446 kamers en ligt aan het Rembrandtpark. In 2012 voegde het hotel Restaurant & Rooftop Terrace Floor17 toe als één van de eerste dakterrassen in Amsterdam.

Een jaar geleden werd Apollo Hotels onderdeel van Fattal Hotel Group, één van de snelst groeiende hotelketens in Europa. In Europa wordt Fattal Hotel Group vertegenwoordigd door Leonardo Hotels.

Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark

Het 4-sterren Leonardo Hotel bevindt zich direct aan het Rembrandtpark en de ringweg A10. Het gebouw is gelegen op 10 mi nuten afstand van het oude centrum van Amsterdam en heeft een goede verbinding naar zowel het centrum als luchthaven Schiphol.

Het Leonardo Hotel telt 446 Standaard, Deluxe en Executive kamers voorzien van gratis Wifi, flatscreen televisie, airconditioning, een zithoek en thee- en koffiefaciliteiten. Hotelgasten kunnen gratis gebruikmaken van sauna faciliteiten of trainen in de fitness zaal.

Op de 17e etage bevindt zich Restaurant, Skybar en Rooftop Terrace Floor17.