Sjoelen op dak Leonardo Hotel Amsterdam

Sjoelen op dak Leonardo Hotel Amsterdam

Op het dak van het voormalige Ramada Apollo Hotel Amsterdam, tegenwoordig Leonardo Hotel Rembrandtpark, kunnen liefhebbers op 85 meter hoogte sjoelen.

Op de bovenste verdieping van het Leonardo Hotel, op 85 meter hoogte, bevindt zich restaurant Floor17.

Konden liefhebbers er vorig jaar nog terecht voor Winter Curling, dit jaar is besloten het dakterras om te dopen tot sjoel-gelegenheid. Voor €15,- per persoon, kan er een uur gesjoeld worden en dit is inclusief een €10,- tegoedbon voor eten en drinken bij Floor17. De sjoelstenen en een speluitleg met scorekaarten zijn bij de sky bar van Floor17 verkrijgbaar.

Leonardo meets Rembrandt

Met het thema van dit jaar 'Leonardo meets Rembrandt' wordt er gespeeld met zowel de rebranding als met de ligging van het hotel pal naast het Rembrandtpark. De befaamde werken van Da Vinci zijn met een creatieve twist terug te vinden op de XL sjoelbakken.

Leonardo Hotel

Floor17 haalt de sjoelstenen uit het vet om deze winter op verschillende XL sjoelbakken te oefenen en kampioenschappen te houden. Met hun vernieuwde versie van dit Oud Hollandse-spel wil Leonardo Hotel Rembrandtpark het sjoelen deze winter weer op de kaart zetten.

De XL Rooftopsjoel-parcours staat tot 31 januari op het dak en is doordeweeks van 12:00 tot 17:00 en in het weekend van 12:00 tot 22:00 geopend.