Hotel Auberge du Bonheur wordt Hotel Mama

Hotel Auberge du Bonheur wordt Hotel Mama

De horeca ontkomt in de huidige tijd niet aan het nemen van besluiten met impact. De directie van Auberge du Bonheur ontving onlangs een aanbod, dat gezien de actuele omstandigheden niet af te wijzen was. Op 15 mei aanstaande wordt het hotel overgenomen door vier nieuwe eigenaren.

Zij kiezen met directe ingang voor een volledig nieuw concept, met andere naam en uitstraling. Het hotel wordt overgenomen door vier Bonheur-moeders met ambitieuze plannen. In het hotel bieden zij moeders een welkom rustmoment en tijd om op adem te komen. Ze kunnen zich even terugtrekken uit de hectiek van het gezinsleven, dat zich momenteel noodgedwongen binnen vier muren afspeelt.

Hotelkamers voor moeders

Ingrid Klazen, Miriam Somers, Ellen van der Linden en Joyce van der Waal openen Hotel Mama. Miriam Somers: 'Gedurende het volledige weekend staat Hotel Mama ter beschikking voor moeders die na weken thuiswerken, multitasken, homeschoolen en quarantaine-survivallen toe zijn aan wat ‘me-time’. Zij worden in de watten gelegd met een luxe arrangement helemaal voor zichzelf in de heerlijke, groene omgeving van Stadsbos013.'

Naast een overnachting zijn ook een aperitief, een relaxpakket, diverse culinaire verrassingen en supersnelle wifi inbegrepen. Vanzelfsprekend is het arrangement volledig conform de richtlijnen van het RIVM.

Moederdagontbijtbox

Hotel MamaOp vrijdag 15 mei verwelkomt Hotel Mama 20 moeders die via verschillende kanalen een overnachting kunnen winnen. Zo verstopt Auberge du Bonheur 10 Hotel-Mama-vouchers bij de luxe Moederdagontbijtboxen die nu online te bestellen zijn.

Voor wie bezorgd is over deze plotselinge overname: op maandag 18 mei overhandigen de moeders de sleutels weer aan de directie van Auberge du Bonheur en is alles weer bij het oude.