Speciale Hotelnacht Summer Staycation voor Amsterdammers

Speciale Hotelnacht Summer Staycation voor Amsterdammers

Om de lokale horeca een steuntje in de rug te geven, wordt er een speciale editie van Hotelnacht georganiseerd: Summer Staycation. Voor een bijzondere prijs kunnen Amsterdammers op vakantie in hun eigen stad.

In de maanden juli/augustus kunnen zij een Hotelnacht boeken bij de verschillende hotels en deelnemen aan kleinschalige culturele, culinaire en creatieve activiteiten.

Behalve logeren in de meest bijzondere hotels van de stad, kunnen zij deze twee maanden ook reserveren voor diners en brunches bij hotelrestaurants, en deelnemen aan kleinschalige evenementen in verschillende hotels, musea en theaters. Naast de lokale horeca willen de organisatoren namelijk ook de culturele instellingen een hart onder de riem steken.

Deze speciale zomereditie van Hotelnacht wordt georganiseerd door HBMEO, in samenwerking met Amsterdam & Partners, Hoteliers.com en de gemeente Amsterdam. Eind mei start de Vroegboekactie en kunnen Amsterdammers een hotelkamer reserveren. Het Vakantieprogramma wordt later bekendgemaakt.

Hotelnacht

Sinds 2013 kunnen Amsterdammers elk jaar op vakantie in hun eigen stad tijdens Hotelnacht. Zij kunnen overnachten in de meest bijzondere hotels van de stad en deelnemen aan een uitgebreid programma met culinaire, creatieve en culturele evenementen. Zo kunnen zij zich toerist wanen in eigen stad.