INK Hotel viert zesde editie van PINK tijdens Pride Amsterdam

INK Hotel viert zesde editie van PINK tijdens Pride Amsterdam

INK Hotel Amsterdam - MGallery kleurt voor het zesde jaar op rij 'roze' tijdens Pride Amsterdam. 'Om de wereldwijde LHBTIQ+-community te supporten en de belangrijke boodschap van INKlusiviteit uit te dragen, wordt het hotel omgedoopt tot PINK Hotel van zaterdag 31 juli tot zondag 8 augustus.'

De afgelopen jaren werd in INK Hotel - omgedoopt tot PINK Hotel-  traditie getrouw afgetrapt met een roze feest. Geen feest dit jaar, maar wel knallende kurken tijdens de Bottomless Brunch, die voor de gelegenheid roze kleurt.

Bottomless Brunch INK Hotel

Tijdens beide weekenden van Pride Week (31 juli en 1,7,8 augustus) kleurt de wekelijkse Bottomless Brunch speciaal voor de gelegenheid roze. Het menu bestaat uit brunchklassiekers zoals Eggs Benedict, American pancakes en brownies. Net zoals de cocktails, het decor en de bubbels, krijgen ook deze een roze touch.

INK Hotel - PINK Hotel

Tijdens Pride Week wil PINK Hotel de thuisbasis zijn voor (inter)nationale bezoekers aan de stad. Voor iedereen een alternatief zoekt om toch - op een verantwoorde manier - feest te vieren, biedt INK Hotel de mogelijkheid voor een Private Pride Party. De Library Lounge of de binnentuin bieden bij mooi weer ruimte voor selecte groepen. INK Hotel rekent voor deze editie van Pride géén zaalhuur. Daarnaast zorgt het hotel voor roze versiering.