
Nick Bril van restaurant The Jane in Antwerpen is maandag 7 november door Gault&MIllau België verkozen tot Chef van het Jaar.
Nick Bril van restaurant The Jane in Antwerpen is maandag 7 november door Gault&MIllau België verkozen tot Chef van het Jaar.
Na Hof van Cleve en restaurant Zilte, heeft België, evenals Nederland, nu drie driesterrenrestaurants. Michelin bekroonde restaurant Boury met een...
België schrapt maandag vrijwel alle resterende coronamaatregelen, heeft het Overlegcomité van de zes regeringen volgens meerdere Belgische media...
Den Gouden Harynck uit het Belgische Brugge sluit na 45 jaar, waarvan 25 jaar met een Michelinster, de deuren. Dat laten sterchef Philippe Serruys en...
Belgische cafés en restaurants mogen nog een uur langer openblijven. Het sluitingsuur schuift volgende week op naar middernacht, hebben de...
Thijs Meliefste heeft geen plek meer in zijn tijdelijke restaurant in Antwerpen. Alle plekken voor zowel lunch en diner zijn uitverkocht. Om zijn...
De Belgische driesterrenchef Peter Goossens krijgt de leiding over de keuken van een hotel in Knokke. Het hotel heeft nieuwe eigenaren en zij hebben...
Veel ondernemers in Antwerpen hebben de afgelopen tijd goede zaken gedaan door de 'invasie' van dagjesmensen uit Nederland. De krant Het Laatste...
De Belgische coronamaatregelen blijven intact. Het Overlegcomité van Belgische regeringen ziet door de nu dominante omikronvariant en recordaantallen...
Antwerpse winkeliers en horecaondernemers zijn dolblij met de massale komst van Nederlandse klanten vlak voor het einde van een economisch desastreus...