
Dagzaak The Blueberry heeft samen met 28 betrokken investeerders via crowdfunding in een week ruim 40.000 euro opgehaald om de deuren te openen van...
Dagzaak The Blueberry heeft samen met 28 betrokken investeerders via crowdfunding in een week ruim 40.000 euro opgehaald om de deuren te openen van...
Het aantal koffietenten en lunchrooms is in vijf jaar tijd met bijna 27 procent gegroeid. Het aantal gespecialiseerde koffiezaken is bijna verdubbeld.
Utrechters Nienke Kroneman en Dave Kieft openden 10 jaar geleden hun eerste Bagels & Beans aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht en nu is het tijd...
Diego’s Burgers presenteert de komende zondagen een pop-up Sweet ‘n Salty. In de pop-up zaak speelt French Toast de hoofdrol.
Amsterdam is een 100 procent vegan en glutenvrij foodconcept rijker: het in Parijs populaire Wild & The Moon heeft in Amsterdam de deuren geopend van...
Doppio Espresso neemt koffie- en lunchformules Chocolate Company en Barista Café over en voegt de drie formules samen in één bedrijf onder de naam...
Agnes Raggers begon in augustus als f&b manager bij het Amsterdamse Hotel Arena, maar heeft dat bedrijf inmiddels alweer verlaten om de droom van een...
Franchiseformule Bagels & Beans organiseert op dinsdagavond 16 november een kennismakingsavond voor ondernemers die potentieel interesse hebben om...
Lunchroom Het Monument op de Afsluitdijk moet van eigenaar Rijkswaterstaat per 1 augustus dicht en veilt de volledige keuken- en horecainventaris. In...
Anna Yilmaz werd in Heel Holland Bakt (2018-2019) bekroond tot de beste thuisbakker van Nederland. Sindsdien heeft ze hard gewerkt aan het realiseren...