nieuws

Ron Blaauw maakt grote klapper

Restaurant

Ron Blaauw, eigenaar van het gelijknamige toprestaurant in Ouderkerk aan de Amstel, heeft zijn nieuwe uitgave gepresenteerd. Het gaat om een grote klapper, de zogeheten culiklapper, met recepten, verhalen en vertellingen.

Ron Blaauw maakt grote klapper

Volgens uitgever Inmerc is het dé gastronomische uitgave van het jaar, waar geen gewoon kookboek tegenop kan. Feit is dat het om een dikke ordner gaat in luxe uitgevoerde 4-rings, gelamineerd met folie, met losbladige katernen.

In de culiklapper staan onder meer twintig 3-luiken als uitklappers, inclusief de verhalen achter de gerechten. Verder het financieel-economische verhaal achter het restaurant en waarom Blaauw het niet van een vreemde heeft.

Daarnaast tien vertellingen over Blaauw & Keukengerei en favoriete vakantieplekken over de hele wereld. Ook nog gesprekken met de oude en jonge garde van de Alliance Gastronomique en een apart, praktisch receptenboekje voor op het aanrecht.

De culiklapper van Ron Blaauw is uitgevoerd in geheel full colour en kost 79,95 euro. Het is te bestellen via de boekenshop van Misset Horeca.

Zie ook

Reageer op dit artikel