Deel drie boekenserie Mario Ridder uit

Deel drie boekenserie Mario Ridder uit

Het derde deel in de serie Mario & Ik van topkok Mario Ridder van de Zwethheul in Schipluiden is uit. Het thema van zijn derde 'bookazine' is Ik Trakteer.

Ridder ‘trakteert’ de lezers op recepten die hij ook in zijn tweesterrenzaak gebruikt, daarnaast is het boek gevuld met interviews met onder anderen acteur Jack Wouterse en topsommelier Noël van Wittenbergh.

Om nog meer aan te sluiten op de ‘ik’ uit Mario & Ik, is aan de derde uitgave een lezersonderzoek bij hobbykoks voorafgegaan. Hun suggesties en opmerkingen zijn verwerkt in Ik Trakteer.

Met het uitkomen van het derde boek is ook de bijbehorende website vernieuwd, met de mogelijkheid boodschappenlijstjes te downloaden en te printen. Ook bevat de site omrekenmodellen waarbij de recepturen aan het aantal gasten kunnen worden aangepast, en de mogelijkheid menukaarten te printen. Daarnaast is de website geoptimaliseerd voor gebruik met de iPhone.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.