nieuws

Vapiano opent in Amsterdam

Restaurant

Het Italiaanse foodconcept van Duitse makelij, Vapiano, opent een tweede zaak in Nederland. In Amsterdam komt de tweede vestiging van het succesvolle eetconcept.

Vapiano opent in Amsterdam

Op 12 november gaan de deuren open van de tweede Vapiano in ons land. De Amsterdamse zaak komt aan de Oosterdokskade. Na Amsterdam volgen nog Utrecht en Rotterdam. De eerste Nederlandse zaak van Vapiano staat in Den Haag.

De Italiaanse succesformule Vapiano staat voor versbereide, huisgemaakte pasta, steenoverpizza’s, verse salades en rijk belegde broodjes geserveerd in een fresh-casual desingomgeving. Alles op basis van front-cooking.

Eigen kruidentuin

Alle maaltijden worden ter plekke vers bereid. Zelfs de 11 soorten pasta worden dagelijks gemaakt in de open manifattura. Vapiano heeft een eigen kruidentuin.

Verder biedt het betaalsysteem van Vapiano de gast alle vrijheid. Bij binnenkomst krijgt de gast een chipkaart waarop bestellingen elektronisch worden bijgeschreven en waarmee voor vertrek wordt afgerekend.

Buitenhof

De eerste vestiging van Vpiano opende in 2002 in Hamburg. Inmiddels zijn er 30 filialen op A-locaties wereldwijd in onder andere Berlijn, Istanbul, Washington, Londen, Wenen en Doebai. In maart 2007 werd de eerste Nederlandse Vapiano geopend op het Buitenhof in Den Haag. De directie van Vapiano Nederland wordt gevoerd door Rob Schut, Sandra van der Valk en Jeroen van Welsenes.

Reageer op dit artikel